13:00

Rågsveds IF

Referat: Västerhaninge IF - Rågsveds IF

En riktigt viktig match mellan två av seriens topplag. Rågsved som verkar ha fått upp ångan ordentligt mot ett svårslaget Västerhaninge hemma på Hanveden.
Matchen började med att lagen kände på varandra och första riktigt farliga chansen var då Rågsveds Fredric Notice sköt över i fritt läge. Västerhainge tog över spelet mer och mer ju längre halvleken led. 0 - 0 i paus i en ganska välspelad match dock utan några strörre farligheter för något av lagen.

Andra halvlek kom Rågsved ut bäst och satsade på ett rakare och mer fysiskt spel. Det fick till följd av Västerhaninge hamnade längre ner i banan. Västerhaninge försvarade sig väl anförda av mittbackarna Lulle och Igor som återigen gjorde en stabil insats.

Andreas kom in istället för Abbe och svarade för en fin prestation då han bröt in från vänster mot höger, severade Chia bollen som knackade tillbaka den på ett och vem kom där? Om inte Freddan som distinkt sköt in segermålet. Ett mycket vackert fotbollsmål.

Rågsved försökte få till en kvittering men utan att skapa de riktigt heta chanserna. Det blev mest inlägg som Benny enkelt kunde plocka ned.

Hela laget gjorde en riktigt bra arbetsinsats nu väntar en träningsvecka därefter kommer Aspudden på besök till Hanveden. Väl mött då.